De SRDM neemt deel aan evenementen die door de Koninklijke Marechaussee (KMAR) worden georganiseerd of evenementen die aan de KMAR gerelateerd zijn. Te denken valt aan Veteranendagen, Open Monumentendagen, speciale vieringen (zoals 200 jaar Koninkrijk), openstelling voor het publiek van het Opleidingscentrum van de KMAR in Apeldoorn of Opendagen van de Landmacht. Bij de uitoefening van onze activiteiten zijn wij gekleed in het oorspronkelijk ‘Gevechts-tenue’ (GVT) of ‘Dagelijks tenue’ (DT), zoals wij gewend waren te dragen gedurende onze diensttijd.

Onze ‘1e stille maat’,

gemaakt door Eric Weijgers en

te gebruiken bij onze activiteiten.

Onze ‘2e stille maat’,

ook gemaakt door Eric Weijgers en

eveneens te gebruiken bij onze activiteiten.

Evenementen 2019

• Algemene ledenvergadering , zaterdag 2 februari.
  • Erewacht opening expositie  "Als de Russen komen", Nationaal Militair Museum Soesterberg, vrijdag 22 februari.
  • Reünie Dienstmakkers, Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 30 maart.
  • Bevrijdingsfestival Amherst , Zuidlaren, zaterdag 13 en zondag 14 april.
  • Reünie Dienstmakkers, Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 20 april.
  • 55 jarig jubileum Daf Yp 408, Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 25 en zondag 26 mei.
  • Reünie Dienstmakkers, Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 25 en zondag 26 mei.
  • Historisch festival Doorn, Zaterdag 13 en zondag 14 juli.
  • Reünie Dienstmakkers, Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 27 juli
  • Tankevent (geschiedenis van tanks), Nationaal Militair Museum Soesterberg, zaterdag 24 en zondag 25 augustus.
  • Airbornemars , Oosterbeek,  zaterdag 7 september.
  • Stichting Airborne herdenking Ede / Renkum, Vrijdag 20 september.
  • Familiedag BSBzaterdag 28 september.
  • Veteranendag Koninklijke Marechaussee, Apeldoorn, vrijdag 4 oktober.
  • Op Herhaling, Valkenswaard, zondag 20 oktober.
  • Wapendag Koninklijke Marechaussee, Apeldoorn vrijdag 25 oktober.